Mitt i natten mat..

Kommer lite uppdatering på min härliga fredagskväll…

Ägg och knäcke bröd… seriöst hur många knäckebröd kan man äta. Varför är dom så grymt svåra att sluta äta🤡.

Har ätit 7 st nu… två ägg. Åke åt ett ägg. Nää det va ju ingen rolig historia.. men förbannat gott.

Nää nu är det borsta gaddarna och mysa ner i soffan. Min lilla son är väl uppe längre än mamma..

Spelar med kompisar på nätet. Sociala Sune…

Sköt om er❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Mitt i natten mat..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s