Hemhjälp & skosnöre i frysen.

Mina ljuvliga föräldrar har handlat och lagat mat till mej och Åke❤️. Morsan städade sedan lite…visst hon städar på sitt sett… hi..hi.. gäller att träna på att släppa kontrollbehovet..he..he.. men nu är här fint och snyggt ett tag. Nu ska vi bara se vem vi kan lura på tvätten….

VARFÖR är jag alltid hungrig… jag kan fan ligga i värsta kräksjukan men nog Fabian är jag alltid hungrig… och även nu när jag går hemma halvdrogad är jag konstant hungrig… eller sugen på nått gott. Gott är så självklart inte grovmacka och annat nyttigt. Näää jag vill ha allt som är fettigt, rinnigt och sött… mög.. va? Nått knep??? Jag äter Katrin plommon och det är såååå ap äckligt så man tror inte man vill äta efter man svalt dom… men det varar typ en halv minut😂.. sen är jag sugen på nått igen.

Därav jag for ut i frysen och raggade nått smarrigt nu på kvällen..

Jag hade lite tråkigt med godsaker i frysen ikväll.. tänk en fet köttbit… mumms.. men jag drog fram en stor torsk( ska ju dock inte tillaga den nu) men ut kommer paket skosnöre..det fann jag något överrskande😂.. vid närmre koll så såg jag dom hade billys panpizza reklam på sej… och gud så gott… ja med pizza, inte sko snöre… men inte Fabian hade jag pizza kvar. Bara ett par skosnöre… det va jag ju inte sååå sugen på😂.

Så det blev lite vindruvor… än så länge… kan dessvärre bli annat senare…he..he.. älskar äta vid tvn när det är ro i huset, sent på kvällen… säkert jätte nyttigt.. not.. tänk vad man värderar saker annorlunda nu sedan man så sakta tar sej tillbaka till sitt nya liv. Spännande att se vart man lixom landar.. om man gör det. Kanske inte meningen att landa… vad vet jag. Vi får väl se..

Vad anser ni? Ska man landa i nått eller hur lever ni? Man vet ju aldrig vad som väntar runt hörnet…

Ta hand om Er.

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Hemhjälp & skosnöre i frysen.”

  1. Vad menar du med landa? Att acceptera, inte döma, vara närvarande och inte sträva i här och nu… Mindfulnessens grunder. När jag gick en kurs i detta trillade mycket på plats. ❤ Utan att öva och diskutera och reflektera över betydelsen blir det dock mest floskler. Kram Marlene

    Gilla

    1. Ja det är super bra. Har gått och ska gå igen. Måste oxå sä att KBT har hjälp mej enormt. Jag menar med landa i saker. Att acceptera och gå vidare. Jag är väldigt mycket mer närvarande nu och lugn i sinnet❤️. Härligt att läsa din kommentar😍. Kram kram.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s