Hemhjälp & skosnöre i frysen.

Mina ljuvliga föräldrar har handlat och lagat mat till mej och Åke❤️. Morsan städade sedan lite…visst hon städar på sitt sett… hi..hi.. gäller att träna på att släppa kontrollbehovet..he..he.. men nu är här fint och snyggt ett tag. Nu ska vi bara se vem vi kan lura på tvätten….

VARFÖR är jag alltid hungrig… jag kan fan ligga i värsta kräksjukan men nog Fabian är jag alltid hungrig… och även nu när jag går hemma halvdrogad är jag konstant hungrig… eller sugen på nått gott. Gott är så självklart inte grovmacka och annat nyttigt. Näää jag vill ha allt som är fettigt, rinnigt och sött… mög.. va? Nått knep??? Jag äter Katrin plommon och det är såååå ap äckligt så man tror inte man vill äta efter man svalt dom… men det varar typ en halv minut😂.. sen är jag sugen på nått igen.

Därav jag for ut i frysen och raggade nått smarrigt nu på kvällen..

Jag hade lite tråkigt med godsaker i frysen ikväll.. tänk en fet köttbit… mumms.. men jag drog fram en stor torsk( ska ju dock inte tillaga den nu) men ut kommer paket skosnöre..det fann jag något överrskande😂.. vid närmre koll så såg jag dom hade billys panpizza reklam på sej… och gud så gott… ja med pizza, inte sko snöre… men inte Fabian hade jag pizza kvar. Bara ett par skosnöre… det va jag ju inte sååå sugen på😂.

Så det blev lite vindruvor… än så länge… kan dessvärre bli annat senare…he..he.. älskar äta vid tvn när det är ro i huset, sent på kvällen… säkert jätte nyttigt.. not.. tänk vad man värderar saker annorlunda nu sedan man så sakta tar sej tillbaka till sitt nya liv. Spännande att se vart man lixom landar.. om man gör det. Kanske inte meningen att landa… vad vet jag. Vi får väl se..

Vad anser ni? Ska man landa i nått eller hur lever ni? Man vet ju aldrig vad som väntar runt hörnet…

Ta hand om Er.

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Hemhjälp & skosnöre i frysen.”

  1. Vad menar du med landa? Att acceptera, inte döma, vara närvarande och inte sträva i här och nu… Mindfulnessens grunder. När jag gick en kurs i detta trillade mycket på plats. ❤ Utan att öva och diskutera och reflektera över betydelsen blir det dock mest floskler. Kram Marlene

    Gilla

    1. Ja det är super bra. Har gått och ska gå igen. Måste oxå sä att KBT har hjälp mej enormt. Jag menar med landa i saker. Att acceptera och gå vidare. Jag är väldigt mycket mer närvarande nu och lugn i sinnet❤️. Härligt att läsa din kommentar😍. Kram kram.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: