VĂ€nner, matlagning och gasig mage😂😂

Kl Ă€r 22 och dagen gĂ„r mot sitt slut. Åke har lagt sej efter en dag med att serva mamma… underbara unge som hjĂ€lper mej. HĂ€rligt att se att det faktiskt finns en lite gulleplutt dĂ€r inne i den sĂ„ ofta tuffa och kaxiga pĂ„gen…he..he… min lille kille. Mamma ska visst bryta nĂ„tt försatt det ska förstĂ„s att jag har ont.. idag har han lagat soppa till mej och gĂ„tt ut med vĂ„r lĂ„nehud❀.

Jag har oxÄ sÄ mÄnga fina vÀnner som hör av sej att handla och fixa till mej.. tacksamheten Àr stor i mitt hjÀrta.. tack fina ni..

Imorgon kommer mina förĂ€ldrar och handlar och stĂ€dar lite… kĂ€nns lite lortigt hĂ€r..hi…hi…

Rockey och jag myser lite i soffan…

dock sĂ„ gick han eftersom nĂ„gon av oss Ă€r vÀÀÀÀldigt gasig och bubblig i magen😂😂😂.. Katrin plommon Ă€tes varje dag eftersom pillerna Ă€r liiite stoppande… he..he…

Åke Ă€r inte heller jĂ€tte nöjd kan jag sĂ€… vi tittade pĂ„ film… behöver jag sĂ€ mer…

Åke hĂ€mtade sitt deo och sprutade runt med hĂ€r i hela lĂ€genheten…. sĂ„ Ă€r det… Ă€ven kungen skiter… Sov sött❀.

SÄ tacksam för alla fina kommentaren jag fÄr pÄ fb och hÀr. Det ör underbart hÀrligt att lÀsa..

Puss & kram ❀.

Författare: Marlene

Livet bestĂ„r av upp och nergĂ„ngar. Jag tĂ€nker mej mest uppgĂ„ngar, men skriver oxĂ„ gĂ€rna om mina nergĂ„ngar. Viktigt vi förstĂ„r att alla kĂ€mpar pĂ„ med sitt.. Jah har tvĂ„ ljuvliga barn som Ă€r min glĂ€dje. Numera Ă€r jag oxĂ„ mormor med en enorm kĂ€rlek till denna lila tös. Jag Ă€r sjuk i utmattning / Ă„ngest och skriver oxĂ„ öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjĂ€lpa och föra mĂ€nniskor framĂ„t och utvecklas.. Har fĂ„tt jobba mycket med mej sjĂ€lv att faktiskt fĂ„ lov att sĂ€ga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s