Vänner, matlagning och gasig mage😂😂

Kl är 22 och dagen går mot sitt slut. Åke har lagt sej efter en dag med att serva mamma… underbara unge som hjälper mej. Härligt att se att det faktiskt finns en lite gulleplutt där inne i den så ofta tuffa och kaxiga pågen…he..he… min lille kille. Mamma ska visst bryta nått försatt det ska förstås att jag har ont.. idag har han lagat soppa till mej och gått ut med vår lånehud❤️.

Jag har oxå så många fina vänner som hör av sej att handla och fixa till mej.. tacksamheten är stor i mitt hjärta.. tack fina ni..

Imorgon kommer mina föräldrar och handlar och städar lite… känns lite lortigt här..hi…hi…

Rockey och jag myser lite i soffan…

dock så gick han eftersom någon av oss är vääääldigt gasig och bubblig i magen😂😂😂.. Katrin plommon ätes varje dag eftersom pillerna är liiite stoppande… he..he…

Åke är inte heller jätte nöjd kan jag sä… vi tittade på film… behöver jag sä mer…

Åke hämtade sitt deo och sprutade runt med här i hela lägenheten…. så är det… även kungen skiter… Sov sött❤️.

Så tacksam för alla fina kommentaren jag får på fb och här. Det ör underbart härligt att läsa..

Puss & kram ❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: