Trött, deppig och bläää..

Alla dagar är jag inte på topp.. och sedan jag blev sjuk i utmattning är jag så mycket känsligare. För typ allt…. gråter mer, tänker konstigt och oxå mycket mer medveten om mina starka och svaga sidor.

Att vara med om att få diagnos utmattning är tufft. Jag som lixom alltid fixar alltid ordnat och otroligt mån om allt och alla. Det är ju så klart en del av att jag blivit sjuk. Ibland och oftare nu är jag ibland tacksam över att jag blivit sjuk. För idag är jag så otroligt mycket mer medveten om hur snabbt livets närvaro bara slås undan.

När man sitter hos sin husläkare och tror man reagerat lite konstigt på en kortisonspruta.. som jag fått i låret dagen innan. När jag lixom långt borta hör läkarens fråga… Men Marlene… har det hänt nått speciellt som gör du mår så här?….

Sen va det kört… den frågan fick hon efter att jag samlat mej lite, ett lååååångt svar på… det va i April förra året… jag är sjukskriven ännu… tro mej vänner. Det är en cirkus att leva med sej själv efter ett sånt fall.. Men tro mej… jag ska fixa det och kommer få ett bra liv i mitt medvetna levande… nu lever vi här och nu❤️.

Och mormor ska jag ju bli😍.. min flicka blir mamma.. sååå häftigt.

Nu säger jag natti. Sonen snusar gott och är lite orolig för skolan imorgon.. Första dagen efter lovet..

Puss o Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: