Trött, deppig och bläää..

Alla dagar är jag inte på topp.. och sedan jag blev sjuk i utmattning är jag så mycket känsligare. För typ allt…. gråter mer, tänker konstigt och oxå mycket mer medveten om mina starka och svaga sidor.

Att vara med om att få diagnos utmattning är tufft. Jag som lixom alltid fixar alltid ordnat och otroligt mån om allt och alla. Det är ju så klart en del av att jag blivit sjuk. Ibland och oftare nu är jag ibland tacksam över att jag blivit sjuk. För idag är jag så otroligt mycket mer medveten om hur snabbt livets närvaro bara slås undan.

När man sitter hos sin husläkare och tror man reagerat lite konstigt på en kortisonspruta.. som jag fått i låret dagen innan. När jag lixom långt borta hör läkarens fråga… Men Marlene… har det hänt nått speciellt som gör du mår så här?….

Sen va det kört… den frågan fick hon efter att jag samlat mej lite, ett lååååångt svar på… det va i April förra året… jag är sjukskriven ännu… tro mej vänner. Det är en cirkus att leva med sej själv efter ett sånt fall.. Men tro mej… jag ska fixa det och kommer få ett bra liv i mitt medvetna levande… nu lever vi här och nu❤️.

Och mormor ska jag ju bli😍.. min flicka blir mamma.. sååå häftigt.

Nu säger jag natti. Sonen snusar gott och är lite orolig för skolan imorgon.. Första dagen efter lovet..

Puss o Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: