GĂ„rdagens bravader🐾

Ja igÄr vaknade jag sÄ glad för Linn och hennes Victor hade kommit hem frÄn sin semester.. jag körde dit och kramade om dom och mormor hÀlsade oxÄ pÄ magen.. hi..hi..

Sedan drog jag vidare till vĂ€rldens bĂ€sta Sonja pĂ„ kaffe fika.. prinsesstĂ„rta till det.. mums.. jag hoppas innerligt att alla har en Sonja vĂ€n❀. Sonja har stöttat mej i vĂ„tt och torrt. Min fina kompisđŸ’ȘđŸ»..

Sen blev eftermiddagen lite kajko och inte enligt planen🐾.

In om Linn och hĂ€mta en stol, trampa fel och trilla i tappen och Ă„ka till akuten… Hej hopp vad det sket sej hela eftermiddagen. Jag som skulle Ă€ta tacos med Linn och Victor.. ja ja.. jag fick isĂ„fall morfin och tvĂ„ mackor. Det va ju toppen gott.

Ett ben brutet i ryggen… jaha det va ju ingen rolig historia. Kan inte gĂ„ och ligger i soffan hos mina kĂ€ra förĂ€ldrar. LĂ€karen titta lite pĂ„ mej nĂ€r jag sa att jag bor pĂ„ tredje vĂ„ningen utan hiss.. SĂ„ nu blir det ompyssling av min söta mamma.

Puss & kram❀.

Författare: Marlene

Livet bestĂ„r av upp och nergĂ„ngar. Jag tĂ€nker mej mest uppgĂ„ngar, men skriver oxĂ„ gĂ€rna om mina nergĂ„ngar. Viktigt vi förstĂ„r att alla kĂ€mpar pĂ„ med sitt.. Jah har tvĂ„ ljuvliga barn som Ă€r min glĂ€dje. Numera Ă€r jag oxĂ„ mormor med en enorm kĂ€rlek till denna lila tös. Jag Ă€r sjuk i utmattning / Ă„ngest och skriver oxĂ„ öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjĂ€lpa och föra mĂ€nniskor framĂ„t och utvecklas.. Har fĂ„tt jobba mycket med mej sjĂ€lv att faktiskt fĂ„ lov att sĂ€ga NEJ...

2 reaktioner till “GĂ„rdagens bravader🐾”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s