GĂ„rdagens bravader🐾

Ja igÄr vaknade jag sÄ glad för Linn och hennes Victor hade kommit hem frÄn sin semester.. jag körde dit och kramade om dom och mormor hÀlsade oxÄ pÄ magen.. hi..hi..

Sedan drog jag vidare till vĂ€rldens bĂ€sta Sonja pĂ„ kaffe fika.. prinsesstĂ„rta till det.. mums.. jag hoppas innerligt att alla har en Sonja vĂ€n❀. Sonja har stöttat mej i vĂ„tt och torrt. Min fina kompisđŸ’ȘđŸ»..

Sen blev eftermiddagen lite kajko och inte enligt planen🐾.

In om Linn och hĂ€mta en stol, trampa fel och trilla i tappen och Ă„ka till akuten… Hej hopp vad det sket sej hela eftermiddagen. Jag som skulle Ă€ta tacos med Linn och Victor.. ja ja.. jag fick isĂ„fall morfin och tvĂ„ mackor. Det va ju toppen gott.

Ett ben brutet i ryggen… jaha det va ju ingen rolig historia. Kan inte gĂ„ och ligger i soffan hos mina kĂ€ra förĂ€ldrar. LĂ€karen titta lite pĂ„ mej nĂ€r jag sa att jag bor pĂ„ tredje vĂ„ningen utan hiss.. SĂ„ nu blir det ompyssling av min söta mamma.

Puss & kram❀.

Författare: Marlene

Som mamma till en hĂ€rlig pĂ„g med diagnoser som Autism och ADD har vi mĂ„nga utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom Ă€r man sjĂ€lv i den Ă„ldern som vi inte heller pratar sĂ„ mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. VĂ„r vardag Ă€r full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i vĂ€rlden vilja ha nĂ„tt annat. Det Ă€r sĂ„ otroligt lĂ€rorikt och spĂ€nnande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han Ă€r mitt allt och tillsammans kĂ€mpar vi igenom oss vĂ„r vardag. Mycket nergĂ„ngar men oxĂ„ otroligt mycket uppgĂ„ngar gĂ„r vi igenom. Alltid tillsammans❀. Jag vill med denna blogg lyfta hur det Ă€r att vara npf förĂ€lder. Det finns otroligt mycket kvar att lĂ€ra oss och det Ă€r viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejĂ€l utmattning i bagaget har vi mycket att lĂ€ra. En dotter och hennes familj som bor pĂ„ Jylland.

2 reaktioner till “GĂ„rdagens bravader🐾”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- förelÀsare-inspiration

Jag förelÀser om hur det Àr att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. BÄde med och motgÄngar. Ett kreativ liv med snabba vÀndningar och sÀkert bÄde mer skratt och tÄrar Àn i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✹

"People may hear your words but they feel your attitude! "â€đŸ„€

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik PĂ„ Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva Ă„ngest.

Marie - skriver om livet

om kÀrleken till livet och sprÄket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmÀssa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att mÄ bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohÀlsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: