Soffhäng, hundvakt & och varför plockar ingen undan efter mej….

Passar vovve idag och det är ju sååå härligt…speciellt när man ligger i soffan med förkylning. Då är det glossigt . Mindre gosigt att gå ut i regnet idag.

Varför kommer ingen och plockar undan till mej när jag inte vill😂.. eller orkar.. jag plockar ju jämt efter andra.. eller åtminstone Åke nu för tiden. Ja ja. Han njuter i solen nu ju.. jag saknar mina barn förfärligt mycket❤️. Men vet dom har det bra på sina resor.. pratar ju med Åke på FaceTime. Sån tur det finns.. så mamma får se honom lite. Linn och jag hörs oxå varje dag. Blir mer på sms där❤️.

Nähä.. jag får väl plocka undan nu då… verkar ju inte fixa sej själv.. sedan blir det vitamin boost igen..

Puss& kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

4 reaktioner till “Soffhäng, hundvakt & och varför plockar ingen undan efter mej….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s