Relationer, sova & skumtomtar.

Dessa små söta tomtar slinker ner så lätt. När jag blir lite stökig i huvudet så känner jag att jag måste äta.. det måste jag ju så klart sluta med. Blir tjock och inget bra med så mycket socker. Jag vet ju allt detta men det kvittar😢. Jag tillhör dom som är så bra på att ge råd till andra men inte fattar hur man sköter sej själv.

Får för mej att det är oxå därför jag blivit så sjuk i utmattning. Givetvis är det 500 andra faktorer oxå som spelar in.. det fattar jag ju. Men endå det här med att ge och ge och ge.. hjälpa allt och alla… och ni kan tro att vänner tar gärna emot hjälp.. men när man blir sjuk som jag, då får man oxå reda på vem som satt nått värde på allt man gjort. Då blir det rensning bland det sk vännerna. Nu när man kommit bättre till ro med sej själv med all fin hjälp från vården och KBT förstår jag ju att det inte varit bra vänner.. Så då kan det ju vara.. skönt att komma med insikt att man får faktiskt liv att sä NEJ och krypa ner i soffan😂❤️.

Så det där med relationen är inte alltid lätt.

Nu säger jag God Natt och sov sött..

Akta er för fullmånen☠️… eller vad som nu vaknar upp med den🐨.

Puss & kram ❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: