Relationer, sova & skumtomtar.

Dessa små söta tomtar slinker ner så lätt. När jag blir lite stökig i huvudet så känner jag att jag måste äta.. det måste jag ju så klart sluta med. Blir tjock och inget bra med så mycket socker. Jag vet ju allt detta men det kvittar😢. Jag tillhör dom som är så bra på att ge råd till andra men inte fattar hur man sköter sej själv.

Får för mej att det är oxå därför jag blivit så sjuk i utmattning. Givetvis är det 500 andra faktorer oxå som spelar in.. det fattar jag ju. Men endå det här med att ge och ge och ge.. hjälpa allt och alla… och ni kan tro att vänner tar gärna emot hjälp.. men när man blir sjuk som jag, då får man oxå reda på vem som satt nått värde på allt man gjort. Då blir det rensning bland det sk vännerna. Nu när man kommit bättre till ro med sej själv med all fin hjälp från vården och KBT förstår jag ju att det inte varit bra vänner.. Så då kan det ju vara.. skönt att komma med insikt att man får faktiskt liv att sä NEJ och krypa ner i soffan😂❤️.

Så det där med relationen är inte alltid lätt.

Nu säger jag God Natt och sov sött..

Akta er för fullmånen☠️… eller vad som nu vaknar upp med den🐨.

Puss & kram ❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: