Bygga en jä-la klädhängare..

Hur svårt kan det vara.. känns som att bygga ihop ett plockepinn till en klädhängare… och så lite sjuka på det🤬.. va glada att ni inte hörde eller såg mej för den delen… grymt svettig och sjukt irriterad när alla mög pinnar bara trillar… hur många händer tror dom att man har… jag är ju för bomben singel ⭐️. Till alla möbelbutiker… skaffa ett singel pris på ihopbyggnad, alternativ skicka med en riktigt snygg Byggar Bob ett par timmar… lovar bjuda på mej själv… he…he..

Men skam dem som ger sej… sne och jävlig står den nu på sin plats i sovrummet. Får väl se om det klarar ut sitt ändamål…

Nu blir det film och mys med lånehunden och samla krafter att sova efter bygget😂..

Natti Natti. Sov sött och dröm vackert❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Bygga en jä-la klädhängare..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s