Virrig,Svettig & alla hönsen inte hemma.

Mina barn brukar sä att jag är virrig och glömsk☠️. Jag har inte varit benägen att hålla med dom alltid, men nu är frågan om jag måste det🌚. Jag är idag nerbäddad i soffan eftersom Åke efterlämnade sej en förkylning till mamma innan han själv drog till solen… bitter.. näää.. inte jag..hehe..

Tar mej upp ur soffan i dag på em, hoppar i respektabla byxor och på mej Jacka och ut. Kör bort till affären, håller redan här på att dö av svettningar.. t.om imma på glasögonen av svetten som rinner på näsan… vilket gör att brillorna kasar ner hela tiden😎. Roffar åt mej spaghetti och köttfärs och lite annat. Betalar, svettas , packar ner, svettas, känner mej oerhört sexig… not. Ut i bilen och andas… Hela bilen immar igen av allt mitt flåsande. Kör hem.. hittar parkering en bit bort.. för jag är för snål att betala parkeringsplats. Upp för alla trappor… tredje våningen utan hiss. Flänger in i hallen och kastar av mej jackan och ut på balkongen och bara dööööö i fem minuter i kylan☃️.

Lugnat ner mej. Packar upp… meeen var faaaan är köttfärsen🤬…har jag glömt den förbannade köttfärsen… jaha. På med jackan och ner och kolla om den trillat ur påsen i bilen… givetvis inte.. in i bilen och kör bort till affären. Där hade den söta lilla flickan lagt undan den icke så söta köttfärsen… jag tar den, går in och köper köttfärs på burk som jag nu ätit😂. Orkade inte laga till den där köttfärsen nu ju..

Så nu boostar jag mej med vitaminer istället så får jag i mej allt jag behöver😂. Enkelt och snabbt. Kryper åter ner i soffan och drar täcket över huvudet😴. Konstaterar att barnen har nog rätt❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

2 reaktioner till “Virrig,Svettig & alla hönsen inte hemma.”

  1. Så himla kul att följa och läsa din blogg D kommer att gå upp o ner om dagarna så skriver jag själv fast i dagbok men kan alltid gå tillbaka o kolla om d e nått som jag vet att jag har rätt i bevis finns ju där Ha d bäst o jag forsätter gärna att läsa o följa dig kram kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: