Så himla coolt💪🏻

Vad jag blir glad när jag ser att jag fått såå många visningar på min blogg❤️. Tack. Fortsätt läs och kommentera jätte gärna här inne på bloggen. Jag håller forfarande på att lära mej😂☠️. Finns mycket inställningar och doningar här🚴🏻‍♂️. Och med handen på hjärtat… jag är sådär jätte kass på tekniska mojänger…he..he.. men det kommer efter hand. Jag tillhör dom som trycker runt lite och ser vad som händer😂..

Idag va jag inte bakis när jag vaknade.. helt omöjligt på en liter juice.. tror jag.. meeeen va såååå trött endå. Jag trodde jag somnade en runda i ett världskrig , så som det pangades här.. jösses. Kl 04 höll jag på att fara av sängen som det small här.. helt sjukt.Tror ni denna brud va pigg då🌚. Men jag tillhör dom som INTE vaknar med smink och håret snyggt liggandes. Nähä min verklighet är tuffare än så😂. Kanske finns någon anledning till att jag är singel😂.

MAT på NYÅR…. ding… ding… här kommer det… En burk ravioli… skojade till den och värmde det och la upp jättefint på en tallrik🤡. Love it❤️. Efterrätt… orkade jag inte eftersom jag åt hela burken….

God fortsättning på Er snyggingar🍸.

Puss& kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

4 reaktioner till “Så himla coolt💪🏻”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: